«Η Φλόγα των ευχών άναψε στα Μέγαρα»

  image9

Δεκάδες ευχές  αγάπης από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Γυμνασίου μας για τους μαχητές και μαχήτριες του Συλλόγου Φλόγα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνέθεσαν δεκάδες ευχετήριες κάρτες με προσωπικούς παραλήπτες τα παιδιά του Ξενώνα Φλόγα με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Παναγιώτας Χαλούλου.
Η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας ξεκινάει από το σχολείο και εμείς είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση  βρίσκονται μέσα στην ψυχή και το μυαλό του κάθε αγγέλου-μαθητή μας.

Παραμονή Χριστουγέννων η εκπαιδευτικός του σχολείου μας Κα Παναγιώτα Χαλούλου συνάντησε τον κοινωνικό λειτουργό του ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών ΕΛΠΙΔΑ κύριο Νάνη Δημήτριο. Εκεί του παρέδωσε τις προσωπικές ευχετήριες κάρτες, τις οποίες συνέθεσαν με αγάπη και φαντασία οι  μαθητές και οι μαθήτριες του δεύτερου Γυμνασίου Μεγάρων, απευθυνόμενες σε κάθε παιδί του ξενώνα  χωριστά στο πλαίσιο της ενσυναίσθησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης της μαθητικής κοινότητας του σχολείου. Οι ευχετήριες κάρτες ήταν δεκάδες και οι εικόνες ας μιλήσουν από μόνες τους..

image0 image2

image2

image4

image5

image3

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες