ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

DSCN1589

Στο πλαίσια της Αθλητικής ημέρας το σχολείο μας για δεύτερη χρονιά  διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός – Πρωταθλητισμός και σχολείο».

DSCN1591

Οι ομιλητές, διακεκριμένοι άνθρωποι του αθλητισμού, μετέδωσαν στους μαθητές μας τις γνώσεις τους, τις ιδέες τους και τις προσωπικές εμπειρίες τους.DSCN1592

DSCN1594

DSCN1596

Ο κύριος Καλοζούμης Σπύρος , μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ και μέλος της επιτροπής για τη Λαμπαδοδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων, έχει προσφέρει  πολλά στον τόπο μας. Μεταξύ άλλων είναι αυτός που έχει κάνει γνωστά τα Μέγαρα σε όλη τη Ελλάδα με τις τόσες  επιτυχίες των αθλητών του Α.Ο.Μ , όπου είναι πρόεδρος, στα στάδια όλου του κόσμου.

DSCN1598

Ο κύριος Καραγιάννης Μανώλης είναι ομοσπονδιακός προπονητής στο στίβο. Είναι ο προπονητής της κυρίας Πόλακ και της κυρίας Ποστίκα.

DSCN1599

Η κυρία Πόλακ Έλεν είναι πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Πρώτη στους Μεσογειακούς αγώνες. Συμμετείχε το καλοκαίρι στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και προκρίθηκε στους τελικούς του αγωνίσματος.

DSCN1600

Ο κύριος Πανταζής Ανδρέας, που υπήρξε μαθητής του σχολείου μας, είναι πρωταθλητής στο τριπλούν. Δεύτερος στους παγκόσμιους μαθητικούς αγώνες του 2016.DSCN1601

Ο κύριος Γεωργιάδης Παναγιώτης πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο με την κ 17 του 0λυμπιακού. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου.

Ο κύριος Παπαγιάννης Θωμάς, παλαίμαχος αθλητής στίβου, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ στον Πειραιά.

DSCN1606

DSCN1608

Ακολούθησε συζήτηση, με τους μαθητές μας να κάνουν ερωτήσεις, να καταθέτουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους και να δέχονται τις απαντήσεις και τις συμβουλές των πρωταθλητών.

Στο τέλος, η Διευθύντρια του σχολείου μας απένειμε αναμνηστική πλακέτα στους ομιλητές και οι μαθητές μας ένα έντονο και αυθόρμητο χειροκρότημα.

DSCN1612 DSCN1613 DSCN1614 DSCN1615 DSCN1616

Τη διοργάνωση της ημερίδας σχεδίασε και οργάνωσε ο γυμναστής του σχολείου μας κύριος Γεωργιάδης Γιάννης.

DSCN1619