ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ

ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.

??Ευεξία??

   Την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, η ομάδα ??σαπωνοποιών?? του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων μαζί με τον υπεύθυνο του προγράμματος, καθηγητή Χημείας Θεμιστοκλή Κυριακούλη, επισκέφτηκε το Δημαρχείo της πόλης μας.

    Στο Δημαρχείο μας δέχθηκε ο Δήμαρχος Κος Γρηγόρης Σταμούλης, η αντιδήμαρχος Ελένη  Ρήγα,  καθώς και υπάλληλοι  της Δημαρχίας.

3.

    Παραδώσαμε 200 σαπούνια ??Ευεξία?? που φτιάξαμε φέτος στο σχολείο μας με σκοπό να δοθούν δωρεάν σε άπορους συμπολίτες μας, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

2.

    Στην σύντομη συνομιλία που είχαμε με τον Κο Δήμαρχο, ο Κος Θ. Κυριακούλης τόνισε ότι τέτοιες δραστηριότητες αναβαθμίζουν το Δημόσιο σχολείο και ο Δήμαρχος Κος Γρηγόρης Σταμούλης  μας επαίνεσε γι αυτό.5. 4.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε την ανακοίνωση του γραφείου  του Δημάρχου κυρίου Γρηγόρη Σταμούλη, σε όλο τον τοπικό τύπο,  γι αυτήν την επίσκεψη.

Παραθέτουμε αυτήν την ανακοίνωση(όπως έχει) και ευχαριστούμε τον κύριο Δήμαρχο για την ηθική ικανοποίηση που μας έδωσε.

«Για άλλη μία φορά φέτος όπως και πέρυσι οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Θεμιστοκλή Κυριακούλη μας εξέπληξαν θετικά και μας συγκίνησαν με την όμορφη παρουσία τους εδώ και την ευγενική τους προσφορά και χειρονομία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων, που έκαναν τον κόπο να φτιάξουν τα σαπούνια αλλά και να τα προσφέρουν  για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συγχαρητήρια φυσικά στον καθ” όλα άξιο Μεγαρίτη καθηγητή κ. Θεμιστοκλή Κυριακούλη και στην Διευθύντρια του σχολείου την κυρία Θεοδωρίδου Ελένη γι το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν μέσα από τα προγράμματα της διδασκαλίας αλλά και στις άλλες σχολικές δραστηριότητες με την ευχή να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους που φυσικά ταυτίζονται με τις προσπάθειες κι ενέργειες των γονέων τους και της τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα σχολείο παραγωγικό. που προετοιμάζει όχι μόνο καλούς επιστήμονες, αλλά και καλούς ανθρώπους»

5. 6. 7. 9. 10.

   Οι μαθητές της Γ Γυμνάσιου:

Βαλτά Καλλιόπη του Χρήστου

Νότα Αιμιλία

 Παπαδοπούλου Ευαγγέλια

Παπαελευθερίου Χρυσούλα

Παπαηλίας Βασίλης

Πάνου Ουρανία

Σίνγκ Τζακτζίτ

Χατζή Παρασκευή Βαλσάμω

11.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος

Θεμιστοκλής Κυριακούλης