Αρχείο κατηγορίας ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 2019

afisa_diagonismon_2019

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων  διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2019.

3ο Βραβείο Αριστείας

έλαβαν οι μαθητές της Β” τάξης:

Βούλτσου Αικατερίνη του Διονυσίου

Σιάμπος Ανδρέας του Δημητρίου.

Εύφημο Μνεία

έλαβαν: ο μαθητής της Α” τάξης

Καλδάνης Ευάγγελος – Μάριος του Αναστασίου

και οι μαθητές της Α” τάξης:

Δομπρογιάννη Ελένη του Χρήστου

Παπαλουκά Ελένη του Αθανασίου.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

kratiko2_7

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για το σχολικό έτος 2017-2018.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Σταμπόλα Γεωργία-Ειρήνη (Επίπεδο Β2)

ΓΑΛΛΙΚΑ

Βαλτά Μαρία (Επίπεδο Α1)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Κομάλ Κομάλ (Επίπεδο Α1)

Σιδέρη Ιωάννα (Επίπεδο Α1)

images

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Scan_Pic0001

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 βράβευσε το σχολείο μας για το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής  που πραγματοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 οι μαθητές της Τρίτης τάξης με υπεύθυνη την καθηγήτρια κυρία Πιπέρου Γεωργία γύρω από το προσφυγικό ζήτημα.

FullSizeRender (1) FullSizeRender IMG_2977

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

 

Κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 οι υποψήφιοι στις εξετάσεις για Κ.Π.Γ στα Γαλλικά ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά και όλοι τους σημείωσαν επιτυχία.

Η προετοιμασία των μαθητών έγινε στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος, βασιζόμενη βεβαίως και στις γνώσεις που είχαν αποκτήσει οι μαθητές και στα τρία έτη του γυμνασίου.

 

 

 

 

 

 

 

Τους τελευταίους δύο μήνες πριν τις εξετάσεις η προσπάθεια εντατικοποιήθηκε. Οι υποψήφιοι μαθητές κλήθηκαν να κάνουν επιπλέον εργασία στο σπίτι, και οι διδάσκοντες καθηγητές, κύριος Γκιουζέλης Κωνσταντίνος και κυρία Κωνστάντιου Δήμητρα, προσέφεραν εθελοντικά επιπλέον ώρες διδασκαλίας, καθώς και διδακτικό υλικό.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλη η προετοιμασία έγινε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των γονέων για διδασκαλία ή βιβλία.

Οι επιτυγχόντες στις εξετάσεις είναι:

1. Αλεξανδράκη Μαρία-Ιωάννα.  Επίπεδο    Α1

2. Γιάννη Ιωάννα.  Επίπεδο Α2.

3. Δήμογλη Ραφαηλία.   Επίπεδο Α2.

4. Δουμένη Μαρία.   Επίπεδο Α2.

5. Κικίδης Δημήτριος.   Επίπεδο Α1.

6. Κοντομηνά Αικατερίνα.   Επίπεδο Α2.

7. Νάνου Ελένη.   Επίπεδο Α2.

8. Κουστέρη Στέλλα.   Επίπεδο Α1.

9. Κουφή Ελένη.   Επίπεδο Α2.

10. Λαγού Καλλιόπη.   Επίπεδο Α2.

11. Μανέτα Ασημίνα.   Επίπεδο Α2.

12. Μαυρονάσιος Δημήτριος.   Επίπεδο Α2.

13. Σαραμαντίνου Χριστίνα.   Επίπεδο Α1.

14. Τσολάκου Ειρήνη.   Επίπεδο Α2.

15. Χαλόφτη Σταυρούλα.   Επίπεδο Α1.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

O μαθητής της Τρίτης Γυμνασίου Πιππής Πέτρος πήρε την πρώτη θέση στους αγώνες Kick Boxing στο 12ο ACT ( Athens Challenge Tournament).

ΠΕΤΡΟΣ 3

Το Athens Challenge είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και η 5η μεγαλύτερη διοργάνωση σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO. Τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing «WAKO» και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Kick Boxing «ΠΟΚ». Το 12ο Athens Challenge διεξήχθει στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2015, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do  στο Φάληρο με αγώνες στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Low Kick και  Forms) και τεχνικές αυτοάμυνας.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 1426, με αθλητές από  την Αγγλία, Νορβηγία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σκωτία, Κύπρο, Ελβετία, Ολλανδία και ελληνικές συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας από τα Ιωάννινα έως τη Ρόδο και από το Κιλκίς έως την Κρήτη.

ΠΕΤΡΟΣ 1

 

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ…

Ξεκίνησα τον αθλητισμό στα έξι μου χρόνια, αλλά στο ring του Kick Boxing μπήκα πριν τέσσερα χρόνια, στο γυμναστικό σύλλογο του Γιάννη Μπλούμη, ο οποίος ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing και έχει διακριθεί με πέντε νταν.

Οι προπονήσεις μου είναι καθημερινές και διαρκούν δύο ώρες, εκτός από την περίοδο των αγώνων που διαρκούν περισσότερο. Βέβαια ο προπονητής μου προσθέτει και αρκετά χιλιόμετρα τρεξίματος πρίν από κάθε αγώνα. Είναι ένα άθλημα απαιτήσεων στο οποίο προσπαθώ να ανταποκριθώ, εφόσον και ως μαθητής της Γ” γυμνασίου θα ήθελα να είμαι συνεπής και στις υποχρεώσεις μου. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα δυνατό, όμως με το σωστό πρόγραμμα που με βοηθούν οι γονείς μου να τηρήσω πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρω.

Το κύπελο αυτό είναι οι κόποι τριών χρόνων. Πριν από αυτό είχα καταφέρει να διακριθώ το 2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στην πρώτη θέση και το 2014 στη δεύτερη θέση (δεν υπήρξε διάκριση για την πρώτη θέση).

Ευχαριστώ με όλη τη ψυχή μου τον  προπονητή μου Γιάννη Μπλούμη και τους γονείς μου. Τέλος θα ήθελα να πω, πως ίσως το Kick Boxing να είναι μια διέξοδος που  θα μπορούσαν πολλά παιδιά να καταφύγουν και να ξεφύγουν από το αδιέξοδο άλλων «σκοτεινών» οδών.

Σας ευχαριστώ πολύ

Πιππής Πέτρος